medewerkers

Moovs en EY succesvol met Virtueel Inhouse Event

Het bereiken van nieuw talent is van cruciaal belang voor EY. Hoe doe je dat op een laagdrempelige en aansprekende manier? Moovs en EY introduceerden vorige met succes een Virtueel Inhouse Event. Studenten kunnen in dit event vanachter hun laptop of tablet in hun luie stoel kennismaken met EY als werkgever. Het Virtueel Inouse Event is binnenkort weer geopend: van 1 tot en met 15 februari.

Janneke Vroom, Recruitment Leader van EY: ‘Tijdens het Virtueel Inhouse Event krijg je vanaf je laptop, tablet of computer een prima indruk van onze organisatie en de mensen die er werken. En dat op een innovatieve én leuke manier. Dat wil zeggen: geen gekunstelde video’s, maar door middel van vlogs.’

Moovs is verantwoordelijk voor het concept, productie en uitvoering van het Virtueel Inhouse Event. Meer weten over het? In het artikel op werf-en.nl (https://www.werf-en.nl/virtueel-inhouse-event-oftewel-zo-leer-ey-kennen-vanuit-luie-stoel/) vertelt Janneke Vroom meer over deze manier van werven. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of check het product op de website van ons merk Leaplines: http://www.leaplines.com/producten/virtueel-event.html.

Ben je student en wil je deelnemen aan het Virtueel Inhouse Event? Op http://www.ey.com/nl/nl/careers/students/ey-virtueel-inhouse-event kun je je inlogcode aanvragen.

Check het product op de website van ons merk Leaplines: http://www.leaplines.com/producten/virtueel-event.html.