medewerkers

Moovs FD Gazelle 2016

fd gazellen

We behoren officieel tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn dan ook een FD Gazelle. Wederom super trots op deze nominering.

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ING BusinessBoost, Payper en Topicus.
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar worden de FD Gazellen Awards in de regio’s Noord, Oost, Zuid en West uitgereikt. Per regio zijn er negen prijzen: goud, zilver en brons in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (meer dan €10 miljoen).

In de criteria is opgenomen: een omzetgroei van 20% of meer over de periode van drie jaar. Als groep bestaande uit de merken Moovs, Maxxecure, BestYearYet en Leaplines behoren we bij de snelgroeiende bedrijven van Nederland. Wij vallen in de categorie midden.

"Besloten is mee te doen aan de nominatie om erkenning voor al het werk dat verzet is de afgelopen jaren door onze mensen. Dit heeft geresulteerd in de groei die we nu meemaken. Groei is belangrijk om voor te blijven lopen en zo de beste diensten te blijven bieden aan onze klanten".

Investeren zien we terug in veel nieuwe producten op het vlak van positieve psychologie, cultuur, service, sales, leiderschap en vitaliteit. Op deze terreinen bieden we unieke wetenschappelijk bewezen producten of best practise producten uit high performance organisaties. Producten die we als enige aanbieden in de Benelux of Europa zoals UpYourService, Building Clients for Life, The Corporate Athlete, Reïnventing Organisations, Diversity&Inclusion, G.R.O.W., Quantum Negotiation etc.

Onze klanten hebben het mogelijk gemaakt te groeien. Leaplines is de startup binnen onze groep die zich richt op digitaal leren en performance support. Dit is het voorbeeld van wat mogelijk wordt bij groei. Leaplines kan alleen innoveren als we blijven groeien. De FD Gazelle Award is een aanmoediging dat we op de juiste weg zijn.

Ontzettend veel dank aan alle klanten, medewerkers en partners die dit mogelijk maken.

Edwin Boom, Managing director Moovs