klanten-aan-het-woord

"Vakmanschap en voorsprong is een leven lang leren."

Strengths Challenge


Wereldwijd initiatief om de prestaties en welzijn van medewerkers te verbeteren.

Na vaststelling dat bijna drie kwart van de ondervraagde medewerkers het gevoel hebben dat ze gelukkiger zouden kunnen zijn op het werk wanneer ze zich kunnen focussen op wat ze het beste doen, hebben Michelle McQuaid, het VIA Institute, Live Happy en Moovs samengewerkt om een nieuwe Strengths Challenge te ontwikkelen om deelnemers de middelen te geven om hun karaktersterktes te identificeren en te benutten op de werkplek.

Tot op heden hebben meer dan 15 miljoen mensen vanuit de hele wereld enquêtes ingevuld om hun karaktersterktes te ontdekken. De Strengths Challenge geeft medewerkers de middelen om hen te helpen hun karaktersterktes in te zetten, ongeacht wat er in hun functieomschrijving staat of voor wie ze werken.
Volgens een studie die werd uitgevoerd door McQuaid en het VIA Institute, hebben medewerkers de afgelopen tien jaar steeds meer interesse in de wetenschap over karaktersterktes en het gebruik maken hiervan op de werkvloer. Deze studie wees uit dat medewerkers die zich richten op hun sterke punten - de dingen die ze goed kunnen en leuk vinden om te doen – zichzelf het vaakst(65%) omschrijven als florerend op het werk.

Dit komt als goed nieuws voor de talloze medewerkers die er dagelijks tegenop kijken om naar werk te gaan en natuurlijk ook voor de werkgevers die zich afvragen waarom ze geen betere prestaties zien van hun werknemers. De studie suggereert dat diegene die worstelen met lage energie en betrokkenheid dit kunnen omdraaien wanneer ze in staat zijn om hun karaktersterktes te identificeren en te benutten. Een conclusie die wordt ondersteund door meer dan een decennium van wetenschappelijk onderzoek.

Moovs nodigt jou uit om gratis mee te doe aan de Strengths Challenge van 8 februari t/m 12 februari.

De uitdaging is om elke dag 11 minuten de tijd vrij te maken om nieuwe routinematige patronen te ontwikkelen gericht op het inzetten van je unieke karaktersterktes en ontwikkelen van andere karakter eigenschappen.

Strengths Challenge deelnemers:

  • Creëren een kleine dagelijkse gewoonte om hun karaktersterktes te ontwikkelen.
  • Houden tot 12 februari online bij hoe ze hun gewoonte inzetten.
  • Rapporteren wat voor impact hun karaktersterkte heeft op hun prestaties en welzijn.
  • Worden ondersteund door een gemeenschap van andere mensen die oefenen met het ontwikkelen van hun eigen karaktersterktes.

We zijn erg enthousiast om te zien hoe onze deelnemers het doen in de Strengths Challenge. Bij Moovs gaan we helemaal voor het maken van positieve veranderingen, en de Strengths Challenge kan voor een ieder het leven meer voldoening geven.

Klik hier om je aan te melden!