klanten

Wat je duurzaam doet, doe je blijvend goed.”

Training medewerkers

Het trainingstraject service & hospitality voor medewerkers kan bestaan uit verschillende modules met tussenopdrachten bestaan. De leidinggevende coacht op de tussenopdrachten. Ook kan getraind worden on the job, waardoor leren en resultaat hand in hand gaan.

Waarom deze training?

In de training ligt de focus op skills gericht op overtreffen van klantverwachtingen en echt contact door persoonlijke aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om de service & hospitality te optimaliseren.

Programmapunten

  • Wat is service & hospitality binnen uw organisatie?
  • Roleplay op de werkvloer
  • Intrainen:
    • Wie zijn uw klanten?
    • Klantverwachtingen overtreffen in aandacht en contact
    • Analyse vragen en adviseren
    • Proactief zijn!

Resultaten

Doordat de visie op service & hopsitality voor medewerkers helder is, zijn zij in staat pro actief op een klant af te stappen en contact te maken en excellente service te verlenen.

Hieronder vindt u voorbeelden van interventies die gecombineerd of los kunnen worden ingezet.